Voor de lekkerste broodjes, koffie en thee.

Ga je naar het meest speciale theehuis van Amsterdam!

Voet- en fiets veerpont

Het theehuis “de Akermolen” ligt aan de ringvaart aan de rand van de wijk “de Aker”in Osdorp. Aan de overkant ligt Badhoevedorp. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes langs de molen en er leidt een Europese vaarroute door de ringvaart.

Om het voor recreanten gemakkelijk te maken het theehuis te bezoeken, hebben wij de beschikking over een voet- en fietsveerpont (Cocobo). Hiermee kunnen voetgangers en fietsers worden overgezet van Badhoevedorp naar het theehuis en vice versa.

De veerpont vaart van begin mei t/m eind september elke zondagmiddag vanaf 12.30u. tot 17.00u. Van dinsdag t/m zaterdag vaart de veerpont op afroep. Voor feesten en partijen kunt u de veerpont voor overvaart van de gasten reserveren. Dit geldt alleen tijdens de zomermaanden.

Let op: De veerpont is geen lijndienst en is bedoeld voor gasten van de Akermolen

Voor de molen is een steiger geplaatst, waar behave de Cocobo ookt (kleine) schepen aan kunnen leggen en gebruik kunnen maken van het theehuis. De Cocobo zal onder begeleideing van een vrijwilliger worden bestuurd door een van de medewerkers van het theehuis.

eten-op-het-water_1