Voor de lekkerste broodjes, koffie en thee.

Ga je naar het meest speciale theehuis van Amsterdam!

Vergaderen

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie aan de rand van Amsterdam? Ook dan kunt u bij ons terecht. Theehuis de Akermolen beschikt over een mooie ruimte op de eerste verdieping. Deze is geschikt voor vergaderingen, teambuilding en workshops. Op de eerste verdieping geldt een maximum van 20 personen. De verdieping kan gedurende de avonden en weekenden worden gehuurd en in overleg ook overdag.

Beamer. laptop, projectiescherm en tv zijn in de ruimte aanwezig en te huur. U kunt daarbij gebruik maken van de wifi in de molen.

Vanuit deze ruimte heeft u aan alle kanten een weids en fraai uitzicht over de omgeving.

Restaurant

Tijdens het vergaderen, verzorgen wij voor u de lunch in het restaurant. Ook kunt u hier aan het einde van de dag nog genieten van een hapje en een drankje. 
Het restaurant biedt plaats aan maximaal 35 personen. De ruimte kijkt uit over de dijk langs de ringvaart met aan de overkant Badhoevedorp

Theehuis de Akermolen hanteert verschillende tariefgroepen bij het verhuren van de accommodatie. De huurder huurt de accommodatie inclusief cliënten en/of begeleiders (voor de bar, bediening en schoonmaak).

Voor informatie kunt u vrijblijvend bellen naar: 020-6100788