Theehuis de Akermolen krijgt koffietraining van Catunambú

Afgelopen maandag ontvingen de werknemers van Theehuis de Akermolen een speciale koffietraining van de experts van Catunambú. Theehuis de Akermolen ligt aan de rand van Amsterdam in de mooie wijk de Aker en biedt werkplekken aan verstandelijk gehandicapten.

Heleen van Muiswinkel, verantwoordelijke van Theehuis de Akermolen: “Het was een leerzame en bijzonder geslaagde ochtend. Onze werknemers leerden enorm veel bij over de kunst der koffie bereiden en wij zijn Catunambú dan ook erg dankbaar.” 

Het initiatief kadert in het CSR-beleid van Catunambú. In Spanje verlenen wij met onze Catunambú Cup onze steun aan plaatselijke jonge voetbalteams om een gezonde en evenwichtige levensstijl te promoten. Daarnaast streven wij ernaar om steeds met eerlijke, duurzame koffiebonen te werken. Zo zijn al onze plantages gecertificeerd en steunen we verschillende Café Mundi-initatieven, een onderneming die in het leven werd geroepen om het onderwijs en de levensomstandigheden van de lokale koffieboeren te verbeteren.

www.catunambu.nl

Theehuis de Akermolen Koffietraining