Voor de lekkerste broodjes, koffie en thee.

Ga je naar het meest speciale theehuis van Amsterdam!

Routebeschrijving naar Theehuis de Akermolen in Amsterdam Osdorp/de Aker:

Met de fiets
Vanuit de stad is het verreweg het eenvoudigst om de Calandlaan helemaal af te fietsen, tot net voorbij de bocht van het Ecuplein. Voor de brug linksaf via de fiets/wandelroute richting Ringvaart / Zwarte Pad (rode lijn).

Met het openbaar vervoer:
Neem vanuit de stad tram 1 richting De Aker. Stap uit bij het Ecuplein en loop in de richting van de hoge flat. Loop langs de hoge flat (aan de rechterkant) steek de weg over of wandel er onderdoor. Volg dan het fiets/wandelpad richting Ringvaart / Zwarte Pad (minuut of 7 lopen).

Met de auto:
(Heeft u een navigatiesysteem: navigeer dan op Balatonmeerlaan in Amsterdam)

Vanaf Utrecht:
Vanaf de A2 afslag Knooppunt Holendrecht Haarlem, Schiphol (de A9).
Op de A9 afslag 7 Badhoevedorp, Lijnden, Amsterdam Osdorp . Onderaan de afslag op de rotonde de 2e afslag richting Amsterdam Osdorp.

* Volgende rotonde 1e afslag, richting Amsterdam Osdorp (Amsterdamse Baan). Over de brug, bij de stoplichten (bij benzinepomp BP) rechtsaf, richting de Aker.
De 5e straat rechtsaf slaan (Kölpinstraat).
** Daarna 2e straat (1e straat is doodlopend) links (de Lomondlaan) Deze volgen tot het eind. De straat gaat rechts over in de Balatonmeerlaan.

Aan het einde van de Balatonmeerlaan zoekt u een parkeerplaats. Tussen de huizen door ziet u theehuis de Akermolen. Wanneer u het voetpad volgt, bent u binnen enkele minuten bij het theehuis.

Vanaf Haarlem:
Op de A9 afslag 7 Badhoevedorp/Lijnden/Osdorp. Onderaan de afrit bij rotonde de 3e afslag richting Amsterdam Osdorp. Volgende de rotonde 1e afslag, richting Amsterdam Osdorp.
De weg vervolgen vanaf *route vanaf Utrecht.

Vanaf de Pieter Calandlaan in Amsterdam:

Pieter Calandlaan volgen richting de Aker. Bij kruispunt Baden Powellweg (stoplichten) rechtdoor. Langs tuincentrum Osdorp. De weg vervolgen tot voorbij winkelcentrum de Dukaat. Hier gaat de weg met een flauwe bocht naar links, waarna een brug volgt.
Over de brug de 1e weg links (Kiplinstraat).

Daarna weg vervolgen vanaf ** route vanaf Utrecht

Andere mogelijkheden:
(1) U rijdt via de Zuiderakerweg.
Aan het einde links of rechts op het parkeerterrein parkeren. Loop naar de dijk en ga rechtsaf het fietspad op. Volg het fietspad tot aan de molen.

Pontje alleen wanneer dit is aangegeven op uw uitnodiging:

A9 Vanuit Utrecht of Haarlem. Neem afslag 7 Badhoevedorp/Lijnden/Osdorp.

Vanuit Utrecht: Onderaan de afrit bij rotonde 1e afslag richting Badhoevedorp. Volgende rotonde 3e afslag.
Vanuit Haarlem: Onderaan de afrit bij rotonde 2e afslag richting Badhoevedorp.

Dit is de Robert Kochstraat. Aan het einde gaat de weg met een bocht naar links. Dit is de Kamerlingh Onneslaan. Deze weg volgen tot aan De Ringvaart (Akerdijk). Sla rechtsaf de Akerdijk op. De opstap plek is Akerdijk ter hoogte van nummer 227 (Bouwmaterialen handel) 1171 RA Badhoevedorp . Zoek daar een parkeerplek.

Theehuis de Akermolen (molen zonder wieken) 020-6100788