Bijzonder restaurant

Welkom bij theehuis de Akermolen, dé ontmoetingsplek voor bewoners van de Amsterdamse wijk, de Aker. Gelegen in een moderne, frisse omgeving, ademt het een ongedwongen sfeer waar u mensen uit uw wijk ontmoet. De sfeervol ingerichte gerestaureerde  Akermolen is gevestigd aan het Zwartepad 30 in Amsterdam.
Wij bieden voor iedereen wat wils. Of het nu in ons restaurant is, of in de bovenruimte, waar sociale en culturele activiteiten voor bewoners van de wijk kunnen worden georganiseerd.De ruimtes worden ook verhuurd voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Ons restaurant biedt plaats aan ongeveer 35 gasten.

Bijzonder

Theehuis de Akermolen is onderdeel van stichting de Vrije Geer. Het is een plek waar mensen met een verstandelijke beperking o.a. werken in de bediening of de keuken. Zij vinden het allemaal prettig de gasten van dienst te zijn. Zij krijgen professionele begeleiding van mensen met horeca-ervaring en tevens jarenlange ervaring in de zorg. Kwaliteit is hierbij gewaarborgd.

Ontmoeten

Lekker uitrusten na het fietsen of wandelen in de omgeving of gewoon even de krant lezen aan de grote stamtafel? Bij theehuis de Akermolen kunt u genieten van heerlijke koffie met gebak en diverse lunchgerechten. Bij mooi weer is het volop genieten op ons terras aan het water. Wie bij ons langs komt, kan genieten van de ontspannen sfeer en gezelligheid. Er is ruimschoots gelegenheid voor het maken van een praatje met een van onze medewerkers en andere buurtbewoners.

Onze mensen zorgen dat het u aan niets ontbreekt!